• Home  / 

Speurtocht voor kinderfeestje of schoolfeest

Een speurtocht met krijt op de stoep? Nee, dat kan echt niet meer. De kinderen verwachten dat je echt iets beter je best doet dan dat. Gelukkig hebben wij zeer betaalbare kant-en-klare speurtochten, waarmee jij de kinderoogjes laat twinkelen en een glimlach van oor tot oor laat verschijnen. Deze speurtochten zijn een mix van interactieve Escape puzzels, waarbij je een mysterie moet oplossen. Tegelijkertijd kom je daar alleen achter door het lopen van een speurtocht. 

Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen (7-10 jaar of 4-7 jaar) kun je bij ons kiezen uit 2 super gezellige en uitdagende speurtochten. Laat de kinderen maar eens genieten!

Hieronder zullen we beide spellen kort beschrijven:

Speurtocht - Het verdwenen hondje (4 - 6 jaar)

Er is een hondje verdwenen van een oude vrouw en de kinderen wordt gevraagd om deze terug te vinden. Op elk kruispunt is een vraag of opdracht voor de kinderen. De uitkomst ervan bepaalt welke kant de kinderen op moeten. En langzaam wordt dan duidelijk waar het hondje gebleven is.

Pootafdrukken, contact met de oude eigenaresse van de hond, hondensoorten vergelijken, het vriendje van de hond, zijn favoriete speeltje en eten zijn allemaal onderwerpen die voorbij komen om de hond te vinden. 

Stuiterend zullen de kinderen deze speurtocht lopen en natuurlijk zorgen dat de oude vrouw haar geliefde hondje weer terugkrijgt.

Speurtocht - Inbraak in school (7 - 10 jaar)

Oh nee, er is ingebroken in school. Gelukkig zijn er nog veel sporen te vinden van de dader. De kinderen gaan tijdens hun kinderfeestje of tijdens een gezellige schoolmiddag samen op zoek naar de dader. 

Kinderen vinden dit soort speurtocht opdracht geweldig. Zo moeten ze zoeken naar de juiste vingerafdrukken, ontcijferen ze een geheimschrift met een geheime boodschap. En zelfs de spelling van een briefje van de dief is belangrijk om de dief te kunnen aanwijzen in deze speurtocht. 

De spelleider krijgt een route die hij/zij in zijn eigen wijk kan uitzetten. Bij elke opdracht zal de uitkomst leiden tot een richting waarin de kinderen verder moeten lopen. Een prima spel voor een kinderfeestje, maar natuurlijk ook voor schoolklassen.


  • Zoek je een kinderfeestje voor 4- 6 jarigen of voor 7 - 10 jarigen?
  • Of ben je op zoek naar het spel voor het eindejaarsfeest op school om met de hele klas te spelen?
  • En mag het niet te veel kosten?
Dan heb je gevonden wat je zocht: een kant-en-klare, interactieve speurtocht voor slechts €14,97 totaal.

Met educatieve en interactieve speurtocht opdrachten

De speurtochten van Groepsspellen.nl zijn meer een mix tussen Escape opdrachten, die  verwerkt zijn in een speurtocht. Door logisch nadenken en goed puzzelen lopen de kinderen de juiste route. En belangrijk, ze lossen al lopende het mysterie op. De interactieve wijze van WhatsApp codes appen, QR-codes scannen en geluidsfragmenten beluisteren maken deze speurtochten voor kinderen super speciaal en uitdagend.

Dit maakt het zo leuk!
  • Interactief door geluidsfragmenten, QR codes én het door appen van codes.
  • Met de hele klas of met een kinderfeestje te spelen.
  • Kant en klaar, op elke locatie te spelen en gemakkelijk uit te zetten voor de spelleider.
  • Super leerzaam voor kinderen door het gebruik van sommetjes, spelling, logisch redeneren etc. Ideaal voor klassen.

Een speurtocht lopen is altijd gezellig en spannend, maar helemaal als elke uitkomst van dit onderzoek bepaalt welke kant de kinderen nu weer op moeten lopen.

Vingerafdrukken, voetsporen en een bericht van de directeur van de school vormen slechts een paar van alle aanwijzingen die de kinderen tijdens deze speurtocht moeten zien te onderzoeken. 

Een ideale manier om het eindjaarsfeest op school mee in te vullen, maar ook om de kinderen tijdens een kinderfeestje mee te verrassen. Niks lui op hun gat zitten, maar actief samen met elkaar de dader van deze inbraak op school vinden. 

Samen met de kinderen loopt de begeleider deze speurtocht. Het spel is interactief, dus de spelbegeleider/ouder moet zijn telefoon meenemen. 

Voor slechts €14,97 totaal is dit een garantie voor een middag vol plezier!

Wat ontvang je met deze speurtochten?

Binnen 5 minuten na je bestelling en betaling ontvang je de speurtocht al in je e-mail. We hebben het makkelijk voor je gemaakt, want je ontvangt:

  • Het draaiboek, waarin stap voor stap alles aan jou wordt uitgelegd. Hierdoor ben jij als spelleider goed voorbereid als het spel gaat beginnen. En met:
  • materialen voor de speurtocht. Deze print je en op de dag van de speurtocht leg je die die op de route neer. Hoe je dat doet, staat dus allemaal beschreven in dit draaiboek. 

Faq

Wat kosten deze speurtochten?

Kan ik eerst een factuur krijgen en later betalen?

Betekent interactief dat de kinderen een telefoon moeten hebben?

Mijn kind houdt niet van dieren, is de speurtocht voor jonge kinderen dan leuk om te spelen?

Moet er een begeleider meelopen met de kinderen?

Is dit spel zowel in Nederland als België te spelen?

Waar kan het spel gespeeld worden?

Kan ik de speurtocht vaker spelen?

Wat is het verschil tussen beide speurtochten?

>